Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 بخش فروش

مشاوره و پاسخگویی به سوالات قبل خرید

 امور مالی

ثبت حواله ها و پیگیری تراکنش های ناموفق

 ارسال شکایت

ارسال شکابت به صورت مستقیم برای مدیر عامل

Powered by WHMCompleteSolution